Logo TAC Osona
Logo Sant Tomàs - Parmo

Qui som?

Tac Osona és una empresa d’economia social que es dedica a la prestació de serveis a empreses i administracions. El nostre compromís és treballar per contribuir a l’excel·lència d’aquells clients que confien en nosaltres.

Disposem d’una cartera de serveis extensa, integral i flexible que inclou serveis de neteja i manteniment d’espais; jardineria, serveis forestals i manteniment de mobiliari urbà; serveis mediambientals; serveis industrials i manipulats; enclavaments laborals a empreses i institucions; cuina per a col·lectivitats; gestió d’infraestructures; servei de distribució; servei de senyalització viària i, servei de suport a la brigada municipal de manteniment. Conscients que les necessitats dels nostres clients són molt diverses, adaptem aquesta oferta a les seves realitats.

La professionalitat, amb responsabilitat. El valor afegit de l’economia social

Ens regeix la visió empresarial i de negoci, que enriquim amb el valor afegit de la inserció laboral i social. Així, a més de prestar serveis professionals de qualitat a institucions, empreses i particulars, a Tac Osona creem llocs de treball estables, que s’ajusten a la realitat del mercat i afavoreixen la integració i la realització personal, laboral i econòmica. El nostre Centre Especial de Treball és una empresa d’economia social on la major part dels treballadors són persones amb discapacitat intel·lectual, però també amb altres tipus de discapacitat.

Treballem per optimitzar la productivitat i garantir la qualitat, garantir una bona relació entre els treballadors i el seu lloc de treball i crear un clima laboral idoni. Per això, paral·lelament a l’activitat laboral del Centre Especial de Treball, TAC Osona disposa d’un equip multidisciplinari que porta a terme tasques de suport personalitzades adreçades als treballadors i treballadores, que van des de la formació en hàbits i habilitats laborals fins a la millora del nivell d’autonomia personal i social.

Certificacions

La qualitat en els nostres processos i serveis està certificada per la norma ISO 9001 en prestació de serveis, OHSAS 18001 en la seguretat laboral i ISO 14001 en mediambient. També disposem de les classificacions empresarials U1D Serveis de neteja en general, 06D Conservació i manteniments de monts i jardins, K6d Obres de jardineria i plantacions, M6 Hosteleria i serveis de menjar i O5 Conservació i manteniment de mobiliari urbà.

  • Més de 250 treballadors
  • 1000 metres quadrats a Manlleu
  • 2150 metres quadrats a Vic
  • 500 metres quadrats a Calldetenes
  • Ampli parc de maquinària
  • Flota de més de 30 vehicles
  • 4 milions d’euros de facturació

MANLLEU   08560   -   Alp, 14   -   T. 93 850 61 19           VIC   08500   -   Sot dels Pradals, 7   -   T. 93 889 38 02           www.tacosona.cat